PRICE TO PAY.
WAT KOST EEN OPPAS?

Babs Oppasservice hanteert onderstaande tarieven voor de oppasservice. U kunt een keuze maken uit 'premium' of 'flexibel'. Kennismaken is altijd gratis met ons!

Wilt u ons ontmoeten? Vul dan ons inschrijfformulier in en wij komen gezellig bij u thuis langs.

Stacks Image 509
Stacks Image 511
Stacks Image 513
Stacks Image 515

HOE WERKT HET?

Wij komen bij u thuis langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Zo weten wij precies welke oppasser het best bij uw gezin past, want ook onze oppassers kennen wij persoonlijk.

U schrijft zich vervolgens in en u kunt direct gebruikmaken van onze diensten.

Een oppas aanvragen gaat heel eenvoudig: geef aan uw regiomanager door wanneer u een oppas nodig heeft en het wordt geregeld. Door middel van een bevestigingsmail wordt de afspraak bevestigd.

Ook last-minute doen wij ons uiterste best om nog een oppas te regelen!


HOE WERKT DE BETALING?

Uw oppas neemt een urenbriefje mee om de uren te registreren. Dit urenbriefje vult u samen na de oppasafspraak in en de oppas stuurt de gegevens naar Babs Oppasservice.

U ontvangt vervolgens aan het eind van de maand een factuur van de opgepaste uren. U kunt kiezen voor automatische incasso, dat maakt het wel heel makkelijk.

Wij zorgen ervoor dat de oppas wordt betaald. Dit betekent dus dat u geen contant geld in huis hoeft te hebben of ook maar na hoeft te denken over de betaling.