Coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. We houden het nieuws rondom hert virus nauwlettend in de gaten en nemen op basis hiervan beslissingen. Onze kennismakingsgesprekken (nu tijdelijk via videobellen) en oppasafspraken gaan vooralsnog door. Wel nemen wij bij de oppasafspraken maatregelen om te zorgen voor een zo gezond mogelijke situatie voor elkaar.

De informatievoorziening gaat snel en verandert met de dag. Wij volgen al het nieuws op de voet. Als het nodig is, nemen wij aanvullende maatregelen. De gezondheid van u, de kinderen en onze oppassers staat hierbij centraal. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Heeft u vragen voor ons (ook rondom onze maatregelen)? Neem dan contact op met Birgit.

birgit@babs-oppasservice.nl | 06-41719725PRICE TO PAY.
WAT KOST EEN OPPAS?

Babs Oppasservice hanteert onderstaande tarieven voor de oppasservice. U kunt een keuze maken uit 'premium' of 'flexibel'. Kennismaken is altijd gratis met ons!

Wilt u ons ontmoeten? Vul dan ons inschrijfformulier in en wij komen gezellig bij u thuis langs.

Stacks Image 509
Stacks Image 511
Stacks Image 513
Stacks Image 515

HOE WERKT HET?

Wij komen bij u thuis langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Zo weten wij precies welke oppasser het best bij uw gezin past, want ook onze oppassers kennen wij persoonlijk.

U schrijft zich vervolgens in en u kunt direct gebruikmaken van onze diensten.

Een oppas aanvragen gaat heel eenvoudig: geef aan uw regiomanager door wanneer u een oppas nodig heeft en het wordt geregeld. Door middel van een bevestigingsmail wordt de afspraak bevestigd.

Ook last-minute doen wij ons uiterste best om nog een oppas te regelen!


HOE WERKT DE BETALING?

Uw oppas neemt een urenbriefje mee om de uren te registreren. Dit urenbriefje vult u samen na de oppasafspraak in en de oppas stuurt de gegevens naar Babs Oppasservice.

U ontvangt vervolgens aan het eind van de maand een factuur van de opgepaste uren. U kunt kiezen voor automatische incasso, dat maakt het wel heel makkelijk.

Wij zorgen ervoor dat de oppas wordt betaald. Dit betekent dus dat u geen contant geld in huis hoeft te hebben of ook maar na hoeft te denken over de betaling.