Recensie: Oppassen tijdens bruiloft

In augustus 2019 mochten wij namens Babs Oppasservice aanwezig zijn bij de bruiloft van Wendy en Michael. Wat een eer! Van te voren zijn wij bij dit stel thuis langs geweest om kennis te maken en onze services te bespreken. We hadden een heel fijne klik en al hun oppaswensen konden wij in vervulling laten gaan. Ze wilden graag dat hun eigen kinderen en de kinderen van gasten aanwezig waren tijdens de bruiloft.

De kinderen een onderdeel van hun dag. Babs mocht na de ceremonie een aparte ruimte als kinderparadijs omtoveren. Een prachtige kamer in een stadspaleis, ingericht met oud-Hollandse spellen, tekenspullen, hapjes en snoepjes, drinken, en een tv met daarvoor luchtbedden voor een rustmomentje.

De deuren stonden open. De kinderen konden zo toch overal bij zijn, ook naar hun ouders. Tijdens deze prachtige dag bleek dit de perfecte oplossing voor iedereen. Ruimte voor de kinderen om zich terug te trekken, twee oppassers die de kleintjes verzorgden, letten op (genoeg) eten/drinken voor de kinderen. Een fijne, rustige sfeer tijdens een drukke dag! Vorige week zijn wij weer bij dit fijne stel langsgegaan om alles na te spreken, en de mooie foto’s te bekijken. Wat een geweldige dag was het. Ook wij van Babs hebben er van kunnen meegenieten en vergeten dit nooit meer!

‘Het was fijn om een goede klik met jullie te hebben. We hadden er alle vertrouwen in dat alles met de kinderen soepel zou verlopen. Alles was erg persoonlijk en strak geregeld. Ook het vooraf bezoeken bij ons thuis was een goede zet. Jullie dachten erg goed met ons mee.’ Aldus Wendy en Michael.

We zijn blij dat wij onderdeel mochten zijn van deze dag. Dat de kinderen zich goed hebben gedragen. Er heerste een rust in de kinderkamer en de kinderen kwamen daadwerkelijk naar de kamer voor zo’n rustmoment.

’s Avonds laat lagen bijna alle kinderen heerlijk te slapen op de luchtbedden en de kinderwagens. Kinderen opgetild en de auto’s in. Een succes. Bedankt lief stel, voor deze dag. Ook wij hebben genoten.

Ook tijdens uw bruiloft onze service inzetten? We kunnen voor iedereen een eigen plan opstellen: wat voor u werkt!

Geef een reactie