Coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. We houden het nieuws rondom hert virus nauwlettend in de gaten en nemen op basis hiervan beslissingen. Onze kennismakingsgesprekken (nu tijdelijk via videobellen) en oppasafspraken gaan vooralsnog door. Wel nemen wij bij de oppasafspraken maatregelen om te zorgen voor een zo gezond mogelijke situatie voor elkaar.

De informatievoorziening gaat snel en verandert met de dag. Wij volgen al het nieuws op de voet. Als het nodig is, nemen wij aanvullende maatregelen. De gezondheid van u, de kinderen en onze oppassers staat hierbij centraal. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Heeft u vragen voor ons (ook rondom onze maatregelen)? Neem dan contact op met Birgit.

birgit@babs-oppasservice.nl | 06-41719725MORE THAN WELCOME.
INSCHRIJVEN BIJ BABS
Stacks Image 537
Stacks Image 543
Stacks Image 540

OPPAS GEZOCHT?

U bent toe aan een gezellig avondje uit, maar wilt uw familie of vrienden niet nóg eens vragen om op te passen. Wij snappen dit! U zoekt daarom een oppas in uw omgeving? Wij helpen u! Babs Oppasservice heeft al sinds 2010 ervaring met het vinden van de leukste en liefste oppas aan huis voor uw kinderen. Het is heel eenvoudig: geef bij ons aan wanneer u een oppas nodig heeft, wij regelen de rest. Zelfs last-minute staan onze oppassers voor u klaar. Wilt u kennismaken? Vul dan ons inschrijfformulier in en wij komen gezellig bij u thuis langs.

OPPAS WORDEN?

Leuk, oppassen bij Babs! Wij houden van ontzorgen, dat doen we ook voor jou: wij zoeken de oppasfamilies en voeren per familie een persoonlijk intakegesprek. Zo kennen wij de kinderen, de wensen van de familie en weten wij precies bij welk gezin jij het beste past. Wij kunnen jou ook trainen, bijvoorbeeld met kinder-EHBO, want veiligheid voor de kindjes is het belangrijkst. Alle communicatie gaat via ons, makkelijk toch!? Wij vragen jou of je op een bepaalde datum kunt oppassen. Als jij kan, sturen wij jou een bevestigingsmail met alle informatie. Zo weet jij welke kinderen je weer blij mag maken! Enthousiast en minstens 16 jaar?

Bel/app Birgit: 06 41 71 97 25 | Mail ons: info@babs-oppasservice.nl.

Of vul gelijk ons inschrijfformulier in!

REGIOMANAGER WORDEN?

Wil jij graag voor jezelf beginnen, thuis werken, ben je gek op kinderen en houd je van een uitdaging? Zie jij jezelf wel een oppasservice runnen in jouw dorp, stad, of regio? Dan is dit misschien wel hét idee voor jou! Je krijgt je eigen 'Babs regio' en veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Er is een aantal richtlijnen die het je makkelijk maakt om te starten. Samen met de andere managers verbeteren we de oppasservice iedere dag steeds een beetje meer en kunnen we hard verder blijven groeien. Fulltime of parttime naast je baan of studie? Er is veel mogelijk! Word jij hier blij van en kom jij ons team versterken?

Bel/app Birgit: 06 41 71 97 25 | Mail ons: info@babs-oppasservice.nl.

Of vul gelijk ons inschrijfformulier in!