De leukste uitjes in Goes

Wilt u iets leuks doen met uw kind, maar heeft u de speeltuintjes in de buurt wel gezien? Wij geven een aantal tips om met uw kind te doen in Goes. 

Maartje is regiomanager van Goes, ‘s Gravenpolder, Kloetinge en Wilhelminadorp. Ze deelt regelmatig tips met de ouders die bij ons zijn ingeschreven, maar vond het nu tijd om dit ook met u te doen! Daarom hieronder tips om te doen met uw kind in Goes!

De Hollandsche Hoeve 

De Hollandsche Hoeve is vooral bekend om de grote speeltuin die hier is, maar er valt nog zoveel meer te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de kinderboerderij of het ambachtscentrum. Daar valt zoveel te leren! Oude ambachten die de kinderen nog nooit eerder gezien hebben, daar zullen ze het nog lang over hebben. Na afloop kunt u natuurlijk nog een ijsje eten bij de Vierlinden, of de kinderen nog even laten spelen als ze nog genoeg energie hebben. Voor de wat oudere kinderen is het ook leuk om hier bijvoorbeeld te midgetgolfen. 

Stoomtrein

Een gewoon uitje met de trein kan voor sommige kinderen al leuk en spannend zijn, maar een uitje met de stoomtrein is voor de meeste kinderen helemaal geweldig en een blijvende herinnering! Alle geluiden die ze nog nooit eerder hebben gehoord, zorgen ervoor dat hun fantasie nog meer gestimuleerd wordt. Hun website: destoomtrein.nl

Slot Oostende

Wilt u als moeder graag eens even bijkletsen met een vriendin, die toevallig ook jonge kinderen heeft? Dan is het leuk om een theetje te drinken en taartje te eten bij Slot Oostende. De kinderen hebben het idee dat ze in een kasteel zijn en kunnen boven heerlijk spelen. Ouders kunnen dichtbij zitten en zo een oogje in het zeil houden en ondertussen toch heerlijk bijkletsen. Hun website: slotoostende.nl

Handletterworkshop 

Op zoek naar een leuk uitje voor creatieve kinderen? Wat dacht u van een handletterworkshop of bijvoorbeeld een katoenen tas versieren? U bent al snel 2 uur gezellig aan het knutselen als u een workshop volgt bij www.inhetatelier.com. Een handletterworkshop kan al wanneer uw kind kan schrijven. Deze workshops zijn te volgen op locatie of bij u thuis en natuurlijk ook zeer geschikt voor kinderfeestjes. 

En natuurlijk is het ook leuk om eens naar de bioscoop, het zwembad of te gaan bowlen! Waar houdt u van om te doen met uw kinderen?

Andere interessante blogs:

Geef een reactie