SPOEDEISENDE OPPASSERVICE

VERTROUWD, VEILIG, VLIEGENSVLUG

CORONAVIRUS

Onze kennismakingen en oppasafspraken gaan vooralsnog door. Bij de oppasafspraken nemen wij maatregelen om te zorgen voor een zo gezond mogelijke situatie voor elkaar. Als het nodig is, nemen wij aanvullende maatregelen. De gezondheid van u, de kinderen en onze oppassers staat hierbij altijd centraal.

Wij komen graag bij u langs om onze services te bespreken

HOE WERKT HET?

1. CONTACTFORMULIER

U vult ons contactformulier in. Wij nemen eerst telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken bij u op kantoor.

2. GESPREK BIJ UW BEDRIJF

Wij komen langs om uw wensen te vertalen in een service speciaal voor uw bedrijf. Vervolgens maken wij een offerte op maat.

3. GEEN ZORGEN

Wij zorgen ervoor dat alles rondom de service strak is geregeld voor uw bedrijf. Een oppas binnen no time bij uw werknemer? Een event organiseren voor de kinderen van uw werknemers? Wij staan voor u klaar!

Een service speciaal voor uw bedrijf, wij regelen het

VERTROUWD

Wij hebben een vast team van oppassers die wij persoonlijk voorstellen aan uw werknemers.

VEILIG

De oppassers volg(d)en een studie gericht op zorg en/of kinderen, en hebben een kinder-EHBO diploma.

VLIEGENSVLUG

Voor de spoedaanvragen: wij zijn gegarandeerd binnen twee uur bij de familie, vaak al veel sneller.

De kinderen onverwachts thuis, uw werknemer toch aan het werk!

ons dagelijks volgen?

Coronacrisis: uw werknemers aan het werk, wij vangen de de kinderen op

BIRGIT VAN DER HEIDE

Oprichtster

Hallo, ik ben Birgit en dol op Babs. Babs voelt als mijn familie, vriendin, huisdier en kindje. En dat alles is mijn bedrijf ‘Babs Oppasservice’.

Negen jaar geleden begon het. Op mijn zestiende paste ik al veel op kinderen, soms bij wel drie verschillende families op één dag. Toen kwamen ook de dubbele aanvragen tegelijk. Omdat ik mezelf niet kon opsplitsen, zocht ik een oppasteam bij elkaar om alsnog alle families te helpen aan een lieve oppas.

Ik wist dat ik goed voor de kinderen zorgde en wilde er zeker van zijn dat de families ook een oppasser kregen die zij net zo goed konden vertrouwen. In je (directe) omgeving zoeken is dan natuurlijk het beste en dat deed ik dan ook.

En nu nog steeds, na negen jaar, zes regiomanagers en zeventien oppasteams met in totaal meer dan 150 oppassers verder, gaat het net zo (persoonlijk) als toen.

Dit is dan ook de kracht van Babs: persoonlijk, betrouwbaar en lief(de voor het kind).