PRICE TO PAY.
WAT KOST EEN OPPAS?

Babs Oppasservice hanteert onderstaande tarieven. U kunt een keuze maken uit 'premium' of 'flexibel'. Kennismaken is altijd gratis met ons! Vul hier het inschrijfformulier in om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Stacks Image 484
Stacks Image 486
Stacks Image 468
Stacks Image 471

HOE WERKT HET?


Wij komen gezellig bij u thuis langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Zo weten wij precies welke oppasser het best bij uw gezin past.


U schrijft zich vervolgens in en u kunt direct gebruikmaken van onze diensten.


Een oppas aanvragen gaat heel eenvoudig: geef aan uw regiomanager door wanneer u een oppas nodig heeft en het wordt geregeld. Door middel van een bevestigingsmail wordt de afspraak bevestigd.


Ook last-minute doen wij ons uiterste best om nog een oppas te regelen!


HOE WERKT DE BETALING?


Uw oppas neemt een urenbriefje mee om de uren te registreren. Dit urenbriefje vult u samen na de oppasafspraak in en de oppas stuurt de gegevens naar Babs Oppasservice.


U ontvangt vervolgens aan het eind van de maand een factuur van de opgepaste uren. U kunt kiezen voor automatische incasso, dat maakt het wel heel makkelijk.


Wij zorgen dat de oppas wordt betaald. Dit betekent dus dat u geen contact geld in huis hoeft te hebben of ook maar na hoeft te denken over de betaling!