PRICE TO PAY.
WAT KOST EEN OPPAS?

Babs Oppasservice hanteert onderstaande tarieven voor de oppasservice. U kunt een keuze maken uit 'premium' of 'flexibel'. Kennismaken is altijd gratis met ons!

Wilt u ons ontmoeten? Vul dan ons inschrijfformulier in en wij komen gezellig bij u thuis langs.

Stacks Image 484
Stacks Image 486
Stacks Image 468
Stacks Image 471

HOE WERKT HET?

Wij komen gezellig bij u thuis langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Zo weten wij precies welke oppasser het best bij uw gezin past, want ook onze oppassers kennen wij allemaal persoonlijk door onder andere de gesprekken die wij met ze voeren.

U schrijft zich vervolgens in en u kunt direct gebruikmaken van onze diensten.

Een oppas aanvragen gaat heel eenvoudig: geef aan uw regiomanager door wanneer u een oppas nodig heeft en het wordt geregeld. Door middel van een bevestigingsmail wordt de afspraak bevestigd.

Ook last-minute doen wij ons uiterste best om nog een oppas te regelen!


HOE WERKT DE BETALING?

Uw oppas neemt een urenbriefje mee om de uren te registreren. Dit urenbriefje vult u samen na de oppasafspraak in en de oppas stuurt de gegevens naar Babs Oppasservice.

U ontvangt vervolgens aan het eind van de maand een factuur van de opgepaste uren. U kunt kiezen voor automatische incasso, dat maakt het wel heel makkelijk.

Wij zorgen ervoor dat de oppas wordt betaald. Dit betekent dus dat u geen contact geld in huis hoeft te hebben of ook maar na hoeft te denken over de betaling!