Coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. We houden het nieuws rondom hert virus nauwlettend in de gaten en nemen op basis hiervan beslissingen. Onze kennismakingsgesprekken (nu tijdelijk via videobellen) en oppasafspraken gaan vooralsnog door. Wel nemen wij bij de oppasafspraken maatregelen om te zorgen voor een zo gezond mogelijke situatie voor elkaar.

De informatievoorziening gaat snel en verandert met de dag. Wij volgen al het nieuws op de voet. Als het nodig is, nemen wij aanvullende maatregelen. De gezondheid van u, de kinderen en onze oppassers staat hierbij centraal. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Heeft u vragen voor ons (ook rondom onze maatregelen)? Neem dan contact op met Birgit.

birgit@babs-oppasservice.nl | 06-41719725GET TO KNOW HER.
Wie ben je & wat doe jij bij Babs?

Ik ben Vera, 21 jaar oud en regel van alles achter de schermen.


Waarom werk jij bij Babs?

Ik werkte al een lange tijd met veel plezier als oppas voor Babs in Lansingerland. Na veel contact met Birgit te hebben gehouden toen ik in Enschede woonde en ik regiomanager mocht zijn, hebben wij besloten dat mijn kracht ligt in het assisteren van de regio's in ''het westen'' en het bedenken en ontwikkelen van handige documenten.


Wat wilde jij altijd worden als je later groot zou zijn?

Basisschooljuffrouw.


Is er iets waar je al heel lang van droomt?

Ik zou graag nog een keertje terug naar Australië willen. Ik heb in 2015 een halfjaartje in Australië gewerkt. Dat was een fantastische tijd. Helaas moest ik door de decentrale selectie van een studie na een halfjaar terug naar Nederland en heb ik niet echt de kans gehad om de rest van het land te ontdekken. Daarnaast wil ik graag de familie waar ik gewerkt heb en de kinderen terugzien.


Wat vind je zo leuk aan het werken met kinderen?

Kinderen hebben altijd de mooiste verhalen en kunnen de meest alledaagse dingen een avontuur vinden. Daarom verveel je je nooit bij kinderen en ben je samen, zeker als ze nog erg jong zijn, altijd op ontdekkingstocht.


Wat betekent een perfecte dag voor jou?

De perfecte dag zou voor mij zijn als ik aan het roadtrippen ben in het buitenland. Dan word ik ’s morgens wakker in mijn tentje en heb ik een lekker ontbijtje met warme koffie. Overdag zou ik dan nieuwe plekken ontdekken en veel foto’s maken om dan aan het einde van de middag misschien nog even lekker te zwemmen. ’s avonds zou ik dan met een lekker wijntje naar de zonsondergang gaan kijken.


Favoriete kinderboek?

Ik heb als kind ontzettend veel boeken gelezen en eigenlijk ben ik nog steeds een boekenwurm. Daarom vind ik het heel moeilijk om een favoriet kinderboek uit te kiezen. Een favoriet prentenboek heb ik echter wel: “over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.”


Wat vond jij als kind het leukste om te doen in je vrije tijd?

Ik was als kind een echte boekenwurm maar ik vond het ook heel leuk om te sporten. Zo heb ik gedanst, gebadmintond en gehockeyd. Hockeyen doe ik overigens nog steeds erg veel.


Heb je vroeger als kind wel eens iets heel stouts/slechts gedaan?

Op de BSO moest ik met twee andere meisjes altijd omkleden voor de hockeytraining in het voorraadhok. En ja, dan zijn die snoeppotten wel erg verleidelijk!


Welke film vond jij als kind heel erg leuk?

De tekenfilmvariant van Pippi Langkous was zeker favoriet. Verder keek ik vooral televisie waarbij het klokhuis zeker een van de leukste programma’s was en nog steeds is natuurlijk!