GET TO KNOW HER.
Wie ben je & waar ben je regiomanager?

Ik ben Mignon en ben regiomanager van Zwijndrecht, Capelle- en Krimpen aan den IJssel, Rotterdam Alexander, Nesselande, Hillegersberg, Schiebroek en Zestienhoven.


Waarom ben jij regiomanager geworden?

De reden dat ik regiomanager ben geworden is omdat ik het erg leuk vind om naast mijn werk met kinderen ook het organisatorische te kunnen uitoefenen. Babs is een hele leuke gelegenheid hiervoor!Wat wilde jij altijd worden als je later groot zou zijn?

Ik wilde altijd graag met kinderen werken en dat is gelukt! Momenteel werk ik als gastouder, ben ik regiomanager van Babs Oppasservice en eigenaar van Gastouderbureau Happy Home Zuid-Holland.Is er iets waar je al heel lang van droomt?

Dit vind ik een lastige vraag. Mijn droom is om mijn eigen regio/bedrijf groot te maken en een mooie reis te maken samen met mijn (toekomstige) gezin.Wat vind je zo leuk aan het werken met kinderen?

De onvoorspelbaarheid en ontwikkeling van de kinderen. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen zich zelf ontwikkelen en om de kinderen daarbij te helpen.Wat betekent een perfecte dag voor jou?

Een perfecte dag is voor mij een dag met zon, lieve mensen en succes met mijn werk.Favoriete kinderboek?

Alle boeken van Nijntje!Wat vond jij als kind het leukste om te doen in je vrije tijd?

Dansen en zingen! Dat deed ik de hele dag door.Heb je vroeger als kind wel eens iets heel stouts/slechts gedaan?

Vroeger zaten er bij de tijdschriften wel eens cadeautjes of speelgoed. Ik heb in de supermarkt een keer het cadeautje/speelgoed van een tijdschrift afgehaald en mee naar huis genomen. Heeeeel stiekem.Welke film vond jij als kind heel erg leuk?

Monsters inc. !!