GET TO KNOW HER.

Wie ben je & wat doe je bij Babs Oppasservice?

Ik ben Kim en regiomanager van Bussum, Naarden, Weesp en regio Westland, en ik ben accountmanager bij Babs.


Waarom ben jij account- en regiomanager geworden?

Oppassen is het eerste baantje dat ik had. Ik doe dit altijd met plezier en toen ik in 2017 voor een aantal maanden naar Australië ben vertrokken, kwam ik ook steeds terug bij het werken met kinderen. Naast veel oppaswerk heb ik daar in een kinderkledingwinkel gewerkt en als au pair.


Eenmaal terug ben ik gaan studeren in Amsterdam en op zoek gegaan naar een baan waar ik zowel veel energie in kan stoppen als uit kan halen. Iets dat ik oprecht met een hoop plezier zou kunnen doen. Toen ik hoorde dat Birgit op zoek was naar een regiomanager in de buurt van Amsterdam heb ik mijn kans gegrepen en waren we na een leuk gesprek beiden enthousiast Babs samen weer wat verder uit te breiden.


Eenmaal aan de slag bleek er een nieuwe service van Babs in ontwikkeling te zijn. Wat tof, dacht ik, een speciale service voor bedrijven! Ik wilde ontzettend graag bijdragen aan de uitwerking en de realisatie van deze service en ben daarom ook als accountmanager bij Babs aan de slag gegaan.Wat wilde jij altijd worden als je later groot zou zijn?

Ik wilde simpelweg mama worden als ik later groot zou zijn. Toen ik ontdekte dat je ook meer dan alleen mama kunt zijn, droomde ik verder over juf, dierenarts en dolfijnentrainer.Is er iets waar je al heel lang van droomt?

Lange tijd droomde ik over het maken van een grote reis, in mijn eentje. Ik ben blij dat ik dit waar heb kunnen maken. In oktober 2017 ben ik met mijn backpack naar Australië vertrokken. Ik heb zo'n 8 maanden in Australië gewerkt en gereisd en vervolgens heb ik ook nog in Vietnam en Cambodia rondgetrokken. Dit smaakt natuurlijk naar meer, dus ik heb nog wel een lijstje met mooie plekken die ik graag zou bezoeken in de toekomst.Wat vind je zo leuk aan het werken met kinderen?

Ik geniet enorm van de creativiteit en verbeelding die kinderen hebben. Ik zou willen dat ik weer eens door de ogen van een kind naar de wereld zou kunnen kijken. Wanneer ik met kinderen werk, kan dit toch een beetje. Dat er nog zoveel voor kinderen valt te ontdekken maakt ook alles voor hen een avontuur.Daarnaast vind ik het zo mooi wat een liefde kinderen uitstralen en hun omgeving geven.Wat betekent een perfecte dag voor jou?

Bij een perfecte dag beeld ik mij een dag in waarbij ik plezier en succes heb in mijn studie en werk en de dag daarna kan afsluiten met mensen die dicht bij mij staan. Met een goed en leuk gesprek tijdens een lekkere maaltijd.


Favoriete kinderboek?

De Griezels van Roald Dahl vond ik geweldig. Ik lag steeds weer in een deuk om de dingen die zij met elkaar uithaalden. Ook het boek Platvoetje dat over een heksje gaat met heel grote voeten is een van mijn favorieten.Wat vond jij als kind het leukste om te doen in je vrije tijd?

Buitenspelen en hutten bouwen. Binnen was het meubilair natuurlijk leuk om te gebruiken en buiten moesten we echt op zoek. Zo hebben we eens dakpannen gevonden die we gebruikten om ons droompaleis mee te bouwen. Creatief word je er zeker van.Ook dansen en het verzinnen van eigen dansjes met vrienden vond ik erg leuk.Heb je vroeger als kind wel eens iets heel stouts/slechts gedaan?

Ik heb wel eens een snoepje gegeten van de Kruidvat voordat mijn gevulde snoepzak was afgerekend. Daar voelde ik me achteraf zo schuldig over dat ik het nooit meer heb gedaan.Welke film vond jij als kind heel erg leuk?

Tarzan vond ik als kind heel erg leuk. Of nouja... als kind... Die film vind ik stiekem nog steeds prachtig.Ook komen er toch steeds nieuwe, leuke kinderfilms bij. Moana kijk ik graag mee met de kids.