Coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. We houden het nieuws rondom hert virus nauwlettend in de gaten en nemen op basis hiervan beslissingen. Onze kennismakingsgesprekken (nu tijdelijk via videobellen) en oppasafspraken gaan vooralsnog door. Wel nemen wij bij de oppasafspraken maatregelen om te zorgen voor een zo gezond mogelijke situatie voor elkaar.

De informatievoorziening gaat snel en verandert met de dag. Wij volgen al het nieuws op de voet. Als het nodig is, nemen wij aanvullende maatregelen. De gezondheid van u, de kinderen en onze oppassers staat hierbij centraal. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Heeft u vragen voor ons (ook rondom onze maatregelen)? Neem dan contact op met Birgit.

birgit@babs-oppasservice.nl | 06-41719725GET TO KNOW HER.
Wie ben je & waar ben je regiomanager?

Ik ben Jasmijn Vriends, 20 jaar oud en regiomanager van Hillegersberg, Schiebroek en Park Zestienhoven.


Waarom ben jij regiomanager geworden?

Ik pas al sinds mijn 15e op bij Babs oppasservice en ik heb in de loop der jaren de enorme groei van het bedrijf van dichtbij kunnen zien. Ik heb hier altijd met liefde opgepast en geprobeerd om zo nu en dan mee te denken met Birgit. Ik ben Grafisch ontwerper en ik studeer op het moment Crossmediale communicatie. Door deze richtingen ben ik veel bezig met marketingstrategieën, het maken en bedenken van campagnes etc. Soms heb ik wat ideetjes die ik dan weer doorspeel naar Birgit en zo is regiomanager eigenlijk aan het licht gekomen!


Wat wilde jij altijd worden als je later groot zou zijn?

Ik wilde heel graag zuster worden in het ziekenhuis. Ik hou er ontzettend veel van om voor mensen te zorgen, de medische wereld boeit mij enorm. Maar ik ben ook heel blij met het beroep wat ik nu gekozen heb!


Is er iets waar je al heel lang van droomt?

De wereld ontdekken! Als ik afgestudeerd ben lijkt het mij heel leuk om op wereldreis te gaan, verschillende landen en culturen ontdekken.


Wat vind je zo leuk aan het werken met kinderen?

Kinderen zijn nog zo puur en eerlijk. Vooral eigenwijze kindjes van vier/vijf jaar, daar kan ik echt van genieten.


Wat betekent een perfecte dag voor jou?

Ik vind het heerlijk om de hele dag lekker te verven! Een wandeling langs de Rotte of een ander natuurgebied vind ik ook heel fijn.


Favoriete kinderboek?

Nijntje! Die boekjes vond ik echt geweldig, ik kende ze zelfs uit mijn hoofd.


Wat vond jij als kind het leukste om te doen in je vrije tijd?

Als kind was ik altijd aan het tekenen en aan het knutselen. Maar ik speelde ook heel veel buiten, het allerleukste vond ik spelen in de bossen van de Ardennen. Daar kon ik dan heerlijk hutten bouwen en sporen van wilde dieren zoeken.


Heb je vroeger als kind wel eens iets heel stouts/slechts gedaan?

Toen ik heel klein was heb ik wel eens per ongeluk een kerstengeltje “gestolen”. Mijn ouders wilden graag een engeltje voor boven ons kerststalletje, dus dit was een klein wondertje.


Welke film vond jij als kind heel erg leuk?

Barbie en het zwanenmeer!