GET TO KNOW HER.
Wie ben je & waar ben je regiomanager?

Ik ben Britta Tordoir, 32 jaar en woon samen met mijn man en dochter Lotte, van 1 jaar ,in Bussum. Sinds 1 maart 2018 ben ik regiomanager van de regio ‘t Gooi (Naarden, Bussum, Laren, Blaricum en Huizen).


Waarom ben jij regiomanager geworden?

Na de geboorte van mijn dochter Lotte, ben ik er achter gekomen dat het lasting is om een geode, betrouwbare oppas te vinden die ook nog eens vaak beschikbaar is. Ik ken de Birgit en Babs Oppasservice al en zo zijn we begonnen om Babs uit te breiden naar ‘t Gooi.


Wat wilde jij altijd worden als je later groot zou zijn?

Toen ik jong was, wilde ik altijd bij de wegenwacht (ANWB) werken. Ik ben nooit een meisje-meisje geweest en vond het stoer om in een mannenwereld en met auto’s te werken. Dat is min of meer gelukt, want naast Babs werk ik nog als Coordinator Autoverhuur bij een dealer in Amsterdam Zuidoost.


Is er iets waar je al heel lang van droomt?

Om een mooie reis te maken met mijn gezin naar IJsland. De natuur van IJsland trek mij enorm aan door zijn ruigheid en diversiteit.


Wat vind je zo leuk aan het werken met kinderen?

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik lang weinig met kinderen had. Toen ik zelf tussen de 14-20 jaar was heb ik veel opgepast, maar ik heb bijvoorbeeld nooit de droom gehad om jong moeder te worden. Na mijn dertigste sloeg dit volledig om en ben ik zelf moeder geworden. Ik ben nu veel in contact met kinderen en zie hoe leuk alle fases van kinderen zijn. Elk kind ontwikkelt zich op een andere manier en het is geweldig om te zien hoe ze dingen oppakken en hoe ze met verschillende situaties omgaan.


Wat betekent een perfecte dag voor jou?

Woensdag is mijn perfecte dag, dan ben ik vrij en heb ik de hele dag met Lotte. Zwemmen, uitgebreid eten en avonturen beleven.


Favoriete kinderboek?

Welterusten, kleine beer.


Wat vond jij als kind het leukste om te doen in je vrije tijd?

Buitenspelen in bomen klimmen, watergevecht houden


Heb je vroeger als kind wel eens iets heel stouts/slechts gedaan?

Nee, ik was natuurlijk een voorbeeldig kind ;-)


Welke film vond jij als kind heel erg leuk?

Jungle Boek, ik was dan ook ontzettend blij dat deze film, recent, opnieuw werd uitgebracht.