TRAPLOPERS: VOOR DE VEILIGHEID VAN ONZE KINDEREN

Roger Oates Ned Hadley Soft Black

Pas geleden hoorde ik een vervelend verhaal van een moeder die vertelde dat ze met haar kind in haar armen de laatste traptrede had gemist, uitgleed en daardoor viel. Haar kind viel gelukkig bovenop haar, dus niets met hem aan de hand. Een schram over haar eigen rug en vooral erg geschrokken dacht ze eraan terug… Want dit had ze toch ook kunnen voorkomen?

Ze ging snel het internet op om te zoeken naar oplossingen om veilig op en af de trap te lopen met een kind. Uiteraard altijd alle losliggende spullen van de trap weghalen, de trapleuningen stevig ophangen, een traphekje, maar ze kwam online nog veel meer tegen. Anti-slip-strips of… een prachtige - met de (vakkundig) hand gelegde - traploper!


Schermafbeelding 2019-08-15 om 15.30.55

Niet alleen is de traplopers in een huis een enorme eyecatcher, ook zijn er verschillende voordelen, ook wat betreft de veiligheid voor u en uw kinderen.


Niet meer uitglijden

Door een betere grip, glijden u en uw kinderen minder snel uit.


Trap leren lopen…

Traptreden met een zachte rand. Geen hoofdjes meer stoten als uw kleintje naar boven leert kruipen.


Zacht voor de voeten én onze oren

De meeste traplopers worden gemaakt van wol. Dit voelt fijn aan voor onze voeten. Door het ondertapijt heeft de traploper gelijk een geluiddempend effect. Zo kunt u uw baby op bed leggen en hoort hij/zij niet dat u al beneden bent. Lekker slapen, kleintje!


Het beschermt de trap tegen slijtage

De prachtige kwaliteit en de mooie stoffen op uw trap beschermen u niet alleen tegen uitglijders, ook beschermen de traplopers uw trap tegen slijtage. Nog een mooie (handige!) eigenschap van de duurzame wol die wordt gebruikt voor de traplopers, is het makkelijk schoonmaken ervan.


Ook een beetje fun…

Een trap kan gevaarlijk zijn, kinderen kunnen hier beter niet op spelen. Daarom de traphekjes om dat te voorkomen. Maar naar boven en beneden moeten we vaak. Als jullie dan kiezen voor een traploper, waarom dan niet een met ‘diertjes’, zoals deze artistieke hieronder? Maak er een spelletje van: welke diertjes vindt uw kind allemaal? Rustig lopen/kruipen, en de diertjes aanwijzen en benoemen.

Schermafbeelding 2019-08-16 om 07.27.30
En als laatst.. de traploper over de traploper…

Een ander leuk spelletje van boven naar beneden. Maar pas op! Door alle enthousiasme ook weer niet té snel de trap op en af. :)


Schermafbeelding 2019-08-16 om 07.24.42De Roode Loper

dé specialist in traplopers, biedt alles aan wat er is op het gebied van lopers. De grootste collectie traplopers van Nederland. Een mooi familiebedrijf dat trots is op haar drie winkels in Leiden, Utrecht en Hummelo. Neem snel eens een kijkje op de website en ga langs in de winkel!


Ambacht - hoogwaardige kwaliteit - en een uitstekende service.