PLOG #2 VAN BIRGIT

Tijd voor een nieuwe plog en nu eentje over een héél leuke week, twee weken geleden! Maandag 14 mei had ik een super gezellige dag met een oppaskindje van 2 en tijdens haar slaapje deed ik ook iets heel tofs: de dag erna voorbereiden… Dinsdag was er een dag georganiseerd voor de 50 geselecteerde vrouwen van VIVA400 Visionistas, waarvoor ik was geselecteerd (lees mijn vorige blog hierover)! Op woensdag was ik uitgenodigd door de Hogeschool Rotterdam om voor heel leerjaar 3 (200 studenten…) mijn verhaal te doen over mijn ervaringen als eigenaar van Babs en als alumnus van deze studie (IBMS). Donderdag en vrijdag stonden in het teken van samenwerken, afspraken, spullen voor de fotoshoot regelen en oppassen. Zaterdag was de fotoshoot, och wat ben ik toch blij met de resultaten!! Hieronder de foto’s van deze week… kijk je mee?


Pasted Graphic 1

Dinsdag 15 mei… wat een dag!! ’s Ochtends om 09:15 werden wij verwacht bij restaurant Den Burgh in Hoofddorp - smelt, wat een mooi restaurant.


Pasted Graphic 2

Het kaartje is binnen!


Pasted Graphic 3

Gelijk maar even poseren met mijn mooie kaartje! ;-) Wat is het allemaal toch mooi opgezet…


Pasted Graphic 4

Sanny Verhoeven is de dagvoorzitter en zorgt voor een heerlijk, gezellige sfeer onder de dames! De gehele dag staat in het teken van masterclasses (personal branding/pitchen/succesverhalen). Wat is het daarnaast toch inspirerend om alle verhalen te horen van de andere 49 VIVA400 Visionistas! 15 dames hoorden aan het eind van de dag dat zij door zijn naar de volgende ronde…


Pasted Graphic 5

En ik mocht als een van die vijftien dames op de foto!!!! Door naar de volgende ronde! Op 25 en 26 juni gaan we érgens naartoe, waar is nog de grote vraag…


blij-viva400

Zo BLIJ!


Pasted Graphic 6

Met deze leuke, enthousiaste groep gaan we verder in dit traject! Wat was het een geweldige dag.. en wat krijg ik hier toch energie van!


Pasted Graphic 8

Door naar woensdag…. een spannende middag. Ik heb mijn ervaringen als ondernemer & afgestudeerde IBMS studente gedeeld met jaar 3 studenten. Spreken vind ik niet spannend, in het Engels spreken daarentegen wel. Maar, ik heb het gewoon gedaan en daar ben ik best wel een beetje trots op.


Pasted Graphic 9In de avond ga ik samen met een vriend eten - sushi! Houd er van!


Pasted Graphic 10

Donderdag heb ik geen foto's gemaakt, maar heb ik heerlijk met een groep meiden samengewerkt die hele dag. Gezellig en zeker fijn om ook gemotiveerd/geïnspireerd te worden door de anderen. Vrijdag deed ik dus dit: ontbijten met een vriendin. Keihard genieten en gezellig! Vrijdag deed ik ook gelijk inkopen voor zaterdag: we hadden weer een fotoshoot voor Babs ingepland, zo leuk! Hieronder een korte impressie van zo'n fotoshoot:


Pasted Graphic 11
Pasted Graphic 12
Pasted Graphic 13
fotoshoot-water-stenen
fotoshoot-wandelen
Gezellige dag met de kindertjes, oppas en top fotograaf Mignon!


bbq-konijn

Eind van die dag lekker gebarbecued met mijn broer, vriend van mijn zus, eigen vriend én konijn. Ge-nie-ton.Wat een heerlijke week. Ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ook omdat ik zulke gave foto's heb ontvangen van VIVA400 én de fotoshoot. Bedankt voor het lezen! Nu deze week lekker aan het werk met mooi weer. Ik houd er van! Jullie ook mooi weer genieters of toch te warm?