PLOG #1 VAN BIRGIT

plog1

Iets nieuws: de plog (photo-blog)!Dit jaar zo goed begonnen met gezonde gerechten verzinnen, een nieuw ontbijtritueel, en geen gesnoep. Ja, als je mij persoonlijk kent hoor ik je al denken: dat heb jij toch helemaal niet nodig? Jij kan toch alles hebben? Zeker. Ik ben slank en kom inderdaad bijna niet aan. Maar! Ik houd wel van een gezond gevoel, en dat krijg ik door gezond te eten:).Afgelopen week ging dit dus niet helemaal zoals we hadden bedacht. Brian is op wintersport, dus ja… Dan ga ik dus blijkbaar heel veel - en ongezond - eten. Kijk je mee?pastedgraphic

Woensdag: op pad voor een héle leuke afspraak! Binnenkort vertel ik hier meer over…pastedgraphic-2

Ik haal de auto op bij mijn ouders en ga richting mijn afspraak. Super spannend!!pastedgraphic-3

Na m’n afspraak breng ik de auto weer terug en komt de hond van de buren ook altijd even gezellig kijken en springt en rent overal in huis en tegen me aan. Wat een leukerd!! Daarna eet ik gezellig bij m'n ouders en hobbel ik daarna weer naar huis.pastedgraphic-4

Donderdag: Brian is gister op wintersport gegaan en ik neem mij voor om twee dagen vrij te nemen en alleen de belangrijkste, spoedvragen te beantwoorden. De ochtend begint dus zo. Lekker charmant.pastedgraphic-5

Het mislukt al snel, dat vrij nemen. Ik ga gezellig samen met Mignon (regiomanager) flyeren in Zwijndrecht. Mooie rode deur voor onze mooie rode flyers.pastedgraphic-6

Dan is het tijd voor taart. Omdat het kan.pastedgraphic-7

We maken er een groot feest van. ’s Avonds eet ik gezellig bij mijn broer. Helaas voor ons hebben wij een traditie. Eet ik bij hem? Sushi en series…pastedgraphic-8

In het donker weer lekker naar huis lopen. Fijn als je zo dicht bij elkaar woont!pastedgraphic-9

Vrijdag: vandaag stond in teken van jawel: eten. Een vriendin van me komt naar Rotterdam en we beginnen bij ‘Picknick’ voor dit heerlijke ontbijt. Ik denk dat ik dit ontbijtje als weekontbijt ga introduceren voor volgende week.pastedgraphic-10

Dan ‘Dudok’ voor wéér een taartje. En we waren het jaar zo gezond begonnen…pastedgraphic-11

Thuis maken we quesadillas. JAM!pastedgraphic-12

Als Loes weer naar huis is, ga ik weer verder met mijn weekthema: eten. Vanavond komen vier van de regiomanagers gezellig eten en ik maak lasagne!pastedgraphic-13

Ook maak ik mijn lievelingsdessert: fruit en (heel veel!) crumble uit de oven. Hmmm! Het was al op voordat ik een goede foto kon maken…pastedgraphic-14

Met deze regiomanager toppers heb ik een heel gezellige vrijdagavond met veel eten en wat drankjes… ik bedoel #koffieleutenpasted-graphic-15

Zaterdag: met m’n zussen, broer en mams gaan we naar opa om helpen in te pakken! Auto vol!pasted-graphic-16

Dozen, dozen, dozen!pasted-graphic-17

Ondanks dat er nu steigers staan, blijft het een mooi uitzicht vanuit opa zijn appartement! En die zee daar… daar gaan we na het inpakken ook nog heen!pasted-graphic-18

Heerlijk even uitwaaien!pasted-graphic-19

Tsja…pasted-graphic-20

Zondag: ik pas de hele middag gezellig op. En het is prima weer, dus hop lekker naar buiten!!pasted-graphic-21

Ik kijk ‘de Luizenmoeder’, wat een heerlijk programma! Na dit programma kwam Brian gezellig weer thuis :). We gaan weer een fijne week in!pasted-graphic-22

Maandag: we beginnen onze dag met een gezond ontbijt. Smoothie van de week: verse appelsap, blauwe bessen uit de vriezer, banaan en sap van een citroen. Simpel en zo lekker!pasted-graphic-23

Ontbijtje van de week: de heerlijke smoothie en banaan/havermout pannenkoekjes met warm fruit. Echt een aanrader!pasted-graphic-24

In de middag pas ik weer gezellig op. Kijk die lucht! Daar word ik blij van.pasted-graphic-25

Even wachten.pasted-graphic-26

We kleuren veel deze middag.pasted-graphic-27

In de avond heb ik weer het geluk om rust te nemen tijdens m’n fietstocht naar huis.pasted-graphic-28

Woensdag: ik zet deze ochtend de plog in elkaar, met de smoothie op de bank. Vanmiddag ga ik gezellig naar een vriendin en haar tweelingbaby’s. Even lekker bijkletsen!Bedankt voor het lezen! Hopelijk vond je het leuk om mijn (eet)week te volgen.Aankomende week is een week met veel afspraken en regelwerk. Heerlijk! Heb er weer zin in. Hebben jullie ook een fijne week op de planning?Geniet ervan!


Terug naar de vorige pagina