MIGNON SCHRIJFT

ontwerp-zonder-titel-8

Het is Babs blog tijd!

En mocht ik dat nu net heel erg leuk vinden als regiomanager. Een extra taak in het enorme takenpakket van Mignon. Moi. Dan zullen vele zeggen, daar kies je toch zelf voor? Ja, klopt! Grotendeels kies ik daar zelf voor maar soms is het even te veel. Althans, soms kan ik het niet los laten en is het zomaar 23:30 uur op een zaterdag avond dat ik nog even een mailtje beantwoord of op een Whatsapp bericht reageer terwijl ik gezellig bij vrienden ben.

Goed, ik ben ik en jij bent jij. Maar wie ben ik? Mijn naam is Mignon, geboren in 1992 en woon met mijn vriend Leon in Zwijndrecht. Een geboren regelneef en verzorgster, volgens mijn omgeving. Altijd druk geweest met de ontwikkeling van kinderen en nog steeds! Wat maakt een kind een kind, wanneer en hoe kan een kind zich ontwikkelen en hoe verloopt deze ontwikkeling het beste? Dit zijn zomaar een paar punten die ik in mijn drukke leven mee wil nemen.

Nu hoor ik jullie denken.. Waar is Mignon dan zo druk mee? Laat me dat even uitleggen, want ik ben niet alleen de trotse Babs regiomanager van verschillende regio’s. Ik ben daarnaast gastouder/nanny, eigenaar van mijn eigen gastouderbureau, fotograaf en ook nog de vriendin van mijn hele lieve vriend die eens in de zoveel tijd ook aandacht wilt. Al deze dingen maken mijn leven zoals het nu is. Druk, soms wat rommelig maar super leuk en liefdevol!

Het heerlijke werk van een gastouder/nanny, waar ik ook zeker hele leuke blogs over kan en ga schrijven, doe ik drie dagen in de week bij een heel lief en leuk gezin uit Rotterdam. Mijn gastouderbureau loopt nog niet op rolletjes, maar de rolletjes vinden langzaam de goede weg. Op bezoek bij gastouders en lieve gezinnen, cursussen organiseren, contact houden met de gemeente en de GGD en op de hoogte blijven van alle wetten en regels die worden aangepast in de kinderopvang. De fotografie is echt een hobby. Een hobby die jullie bij Babs ook gaan terug zien. De foto’s voor de website, Instagram, Facebookpagina heb ik gemaakt en of die foto’s nu mooi zijn? Dat mogen jullie beoordelen. Er staat nog een reeks fotoshoots op de planning in 2018, dus nog even geduld voor een nog toffere uitstraling van Babs. Ik ben regiomanager van Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam Hillegersberg, Schiebroek, Prins Alexander en Park Zestienhoven.

Super leuk! Super druk! Super gezellig!

Maar een blog schrijven? Ik heb er meerdere malen over nagedacht. Er moet in mijn drukke leven toch wel iets zijn om over te kunnen vertellen. Maar vinden mensen dat wel zo interessant? Jammer dan! Toch gedaan. De allereerste blog van Mignon.

De volgende keer een leuke blog over één van mijn werkzaamheden! Nog even een leuke quote die prima past in mijn leven.


'Als iets niet lukt heb je niet gefaald, maar geleerd.'


Terug naar de vorige pagina