NIEUW BIJ BABS: KINDERFEESTJES ORGANISEREN!

IMG_2218

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij willen helpen met het organiseren van kinderfeestjes. Dat vinden wij heel leuk! Een aantal keer hebben wij dit dan ook met plezier mogen doen, waarbij de kinderen een geweldige middag hebben gehad. Dit smaakt naar meer…

Wij hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken om nu dan officieel onze nieuwe service te starten, en u te helpen bij het organiseren van het kinderfeestje voor uw kind(eren).

Het fijne hier is dat (bijna) alles mogelijk is bij ons. U geeft door wat uw wensen zijn, en wij gaan ermee aan de slag. Wij maken een plan, sturen u dit op en u geeft akkoord als alles naar wens is. Een kinderfeestje speciaal bedacht voor uw kind.

Knutselen, bakken, spelletjes, speurtocht, muziek etc. We kunnen van alles bedenken en organiseren. Een feestje op locatie, of gezellig bij u thuis. Een bepaalde superheld of thema waar uw kind gek op is, om het extra persoonlijk te maken. Wij kunnen de spullen regelen, maar er ook voor zorgen dat de kinderen tijdens het feestje worden vermaakt door een of meerdere oppassers. Dan hoeft u niet overal tegelijk te zijn, en kunt u ook de lol inzien van zoveel vriendjes en vriendinnetjes over de vloer.

Ook voor u als ouder een ontspannen feestje waarbij u uw kind(eren) kunt zien genieten van deze mooie dag. Een dag om niet meer te vergeten.

Geef uw ideeën en wensen door via de volgende pagina (link), en wij nemen contact met u op om er iets leuks van te maken!