BIRGIT BLIKT TERUG... EN KIJKT VOORUIT!

foto.team.babs

Een tijdje geleden alweer dat ik iets van mij heb laten horen. Grotendeels omdat ik veel meer achter de schermen aan het werk ben en op dit moment nog voor twee banen aan het werk ben. Inderdaad: nóg. Vanaf halverwege september ga ik weer fulltime voor Babs aan de slag! Dat betekent dat alle ideeën en plannen die nu hier op papier staan op dit moment volledig uitgewerkt en voorbereid worden. EN (!) dat wij vanaf september grootse stappen gaan maken. Het heeft iets te maken met nieuwe services en extra veel aandacht voor onze eigen toppers en de families…


Ik wil graag even terugkijken op het afgelopen halfjaar. Het is soms best pittig om altijd aan te staan, maar er zijn heel mooie successen behaald bij Babs… Daar krijg ik zóveel energie van, daar doe ik het voor! #trotsgevoeloverheerst. In januari de lancering van onze nieuwe spoedeisende oppasservice, een fotoshoot in februari met de toppers van managers (mooie dames op de website…), mijn finaleplaats bij de Rotterdamse Zakenvrouw 2019, plan uitgestippeld voor de mediaprijs van Viva400Visionistas die ik in 2018 won (binnenkort meer!), een netwerkevent waar ik mocht spreken, mooie aanvragen binnengekregen, veel nieuwe families die wij blij mogen maken met een oppas en nog meer uitbreidingen van onze teams. Een hectisch eerste halfjaar van 2019, een mooi eerste helft van 2019, vallen, opstaan en op naar het tweede deel!!


En nu, nu zijn wij uiteraard altijd bezig met onze ‘normale’ gang van zaken. De lieve kindertjes (misschien soms een klein beetje stout..) een gezellige tijd met onze oppassers geven. Ouders die even fijn samen weg kunnen. En ja, dit is echt belangrijk en niet egoïstisch: (extra) blije ouders = (extra) blije kinderen. :)


Of: deze zomervakantie hebben niet alleen de kinderen vrij, ook een aantal van onze oppassers is vrij van school! Wij kunnen ons voorstellen dat nog niet alle vrije dagen van de kinderen zijn gevuld met opvang en/of activiteiten: ook daarvoor staan wij klaar! Halve dagen, zelfs héle dagen. Er is van alles mogelijk. Neem gewoon even contact op met de regiomanager uit uw buurt.


Wij gaan deze zomervakantie hard aan de bak en houden jullie hiervan op de hoogte! Leuk dat je weer op de website kwam lezen en tot snel!


Terug naar de vorige pagina