LAST-MINUTE SHOPPEN!? BEL DE OPPAS!

Schermafbeelding 2019-12-02 om 16.25.17

Ooh noo (of toch: yes!!)! Het is alweer DECEMBER! Naar ons idee de meest romantische en drukste maand van het jaar. Sinterklaas, Kerst, feestjes, werkborrels, familie uitjes, tijd voor elkaar. Het is toch wat. Zo’n volle agenda, en dat allemaal met leuke activiteiten.

Maar december zou december niet zijn als het niet onwijs druk is. Wij denken vooral voor ouders met (jonge) kinderen. Sinterklaas met de intocht, evenementen, vieringen, sinterklaasjournaal, het verhaal en de cadeau inkopen. En dan zeker niet vergeten dat de kinderen druk(ker) zijn, veel spanning hebben, minder goed slapen en soms wat minder fijn meewerken.

Lees verder...

HERFSTBUCKETLIST

Herfst-bucketlist-blog

De zomer is voorbij, en de herfst is vorige week officieel begonnen. De zon en het warme weer die ons vorig weekend nog even verraste, en dan nu de regen die in de herfst valt. Voor sommigen níet leuk, voor sommigen onder ons een verademing. Bij Babs houden we van de herfst! En wel om de volgende reden: new things to do! Wij delen dan ook graag een aantal activiteiten die jullie niet mogen missen de aankomende maanden. Begin maar met afstrepen, want deze herfst gaan jullie - wat ons betreft - veel leuks doen!

Lees verder...