PLOG #3 VAN BIRGIT

Viva15

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op onze blog! Vandaag een plog over twee fantastische #Viva400Visionista dagen bij Château St. Gerlach in Limburg. Twee dagen volledig verzorgd: masterclasses, héérlijk ontbijt/lunches/diner, wijnproeverij, yoga, rondlopen in de prachtige omgeving en bijkomen/slapen in een práchtige hotelkamer mét goodybag waar je u tegen zegt….. En hier komen de prachtige foto's!


Lees verder...

PLOG #2 VAN BIRGIT

Pasted Graphic

Tijd voor een nieuwe plog en nu eentje over een héél leuke week, twee weken geleden! Maandag 14 mei had ik een super gezellige dag met een oppaskindje van 2 en tijdens haar slaapje deed ik ook iets heel tofs: de dag erna voorbereiden… Dinsdag was er een dag georganiseerd voor de 50 geselecteerde vrouwen van VIVA400 Visionistas, waarvoor ik was geselecteerd (lees mijn vorige blog hierover)! Op woensdag was ik uitgenodigd door de Hogeschool Rotterdam om voor heel leerjaar 3 (200 studenten…) mijn verhaal te doen over mijn ervaringen als eigenaar van Babs en als alumnus van deze studie (IBMS). Donderdag en vrijdag stonden in het teken van samenwerken, afspraken, spullen voor de fotoshoot regelen en oppassen. Zaterdag was de fotoshoot, och wat ben ik toch blij met de resultaten!! Hieronder de foto’s van deze week… kijk je mee?


Lees verder...

PLOG #1 VAN BIRGIT

plog1

Iets nieuws: de plog (photo-blog)! Dit jaar zo goed begonnen met gezonde gerechten verzinnen, een nieuw ontbijtritueel, en geen gesnoep. Ja, als je mij persoonlijk kent hoor ik je al denken: dat heb jij toch helemaal niet nodig? Jij kan toch alles hebben? Zeker. Ik ben slank en kom inderdaad bijna niet aan. Maar! Ik houd wel van een gezond gevoel, en dat krijg ik door gezond te eten:). Afgelopen week ging dit dus niet helemaal zoals we hadden bedacht. Brian is op wintersport, dus ja… Dan ga ik dus blijkbaar heel veel - en ongezond - eten. Kijk je mee?

Lees verder...