OPPAS AAN HET WOORD

oppas-kind-buiten-spelen-2

Om een goed beeld te kunnen schetsen over het oppassen bij Babs Oppasservice, maar ook de ervaringen van het hebben van een regiomanager, is het natuurlijk het beste om te vragen aan diegene die er ook mee te maken hebben: de oppassers. Ik kan zelf een heel mooi verhaal houden over hoe goed ik mijn werk doe en wat voor voordelen er allemaal bij horen, maar misschien zijn mijn oppassers het daar wel helemaal niet mee eens. Uit mijn team heb ik aan een oppas gevraagd of zij wilde opschrijven hoe zij alles ervaart bij Babs. Een kort maar krachtig stukje over het oppassen bij Babs!

Lees verder...

ONDEUGENDE KINDEREN

ondeugend-koppie-2

Elk kind is wel eens ondeugend. Een uitdagende blik, een eigenwijze ‘nee’ op alles wat je vraagt, huilen als hij/zij niet hun zin krijgen, want ja… Dan vergaat hun kleine wereldje. Een kleine - waargebeurde - anekdote: *Valérie (4 jaar) is rustig aan het tekenen aan haar knutseltafeltje. Ze is hier elke dag te vinden, een echte knutselfreak dus. Maar dan ziet ze de mooie witte muur achter het tafeltje…

Lees verder...

FELICIA SCHRIJFT

ontwerp-zonder-titel-20

Babs is hard bezig met het uitbreiden in verschillende regio’s, wat voor de introductie van de regiomanagers heeft gezorgd. Vandaag schrijft Felicia over haar ervaringen als regiomanager. Wat doet een regiomanager nou eigenlijk?

Lees verder...