BIRGIT BLIKT TERUG... 2017

ontwerp-zonder-titel-18

Het is al 10 dagen lang 2018. Een jaar waarin weer zo ongelooflijk veel zal gaan gebeuren; nieuwe kansen, doelen die bereikt zullen worden, onverwachte situaties, vast ook wel vervelende dingen, maar vooral heel veel goeds! Het eerste kwartier van het jaar was voor mij bijvoorbeeld al gaaf.

Op 1 januari 2013 stond ik met grote ogen te kijken naar de vuurwerkshow in Londen. En vorige week maandag in Rotterdam. Beide ‘mijn’ steden. Toen wonende in Londen en nu in Rotterdam. Toen samen met mijn ‘hostfamily’, en nu met mijn vriend. Vuurwerk, je houd er van of niet. Nou ik dus wel. Als ik naar zo’n vuurwerkshow kijk, komen alle mooie successen van het afgelopen jaar bij mij naar boven. En daarin wil ik je meenemen. De successen van Babs in 2017, en geloof me, dat zijn er véél!

De eerste drie maanden was ik bezig met een (eerste echte) uitbreiding. Samen met Vera probeerde ik Babs uit te breiden in Enschede. Na een aantal maanden kwamen wij tot de conclusie dat dit voor ons in Enschede niet lekker werkte. Ons succes: weten dat iets niet lukt is óók een mooie les.

In april heb ik samen met Vera een gastcollege voor de business klas van Melanchthon Bergschenhoek mogen geven. Wij vertelden het verhaal van Babs, de leerlingen hebben een opdracht uitgevoerd en mochten hun vragen stellen. Voor mij een inspirerende middag met ook veel nieuwe inzichten. Nog iets leuks in april.. Babs heeft een super geslaagd event georganiseerd: paaseieren zoeken met de kinderen!

Tegen het eind van dit eerste halfjaar heb ik naast het organiseren van Babs ook mijn scriptie ingeleverd en met succes verdedigd! Zoals je in mijn vorige blog misschien hebt gelezen; mijn scriptie heb ik geschreven voor Babs: Nederlands- én Engelstalige oppassers voor expats in Rotterdam.

Daarna kwam er een halfjaar dat ik nóóit meer zal vergeten. De periode toen ik de regiomanagers ontmoette, de eerste toppers zijn gestart en dit het allergrootste succes bleek te zijn van 2017: mega vette uitbreiding met alle nieuwe regio’s!

Ik kan me het moment van vrijdag 29 september om 23:00 nog heel goed herinneren. Als de dag van gisteren. De regiomanagers waren weer naar huis en ik zat daar op een bureaustoel, alleen in een grote (flex)ruimte in het Groothandelsgebouw, starend naar het plein van Centraal Station. Het voelde alsof mijn hoofd zweefde. ‘What just happened?!’ was het enige dat in me opkwam. Acht regiomanagers hebben deze avond hun overeenkomst getekend. En dit was nog maar het begin…

Daarna volle bak uitbreiden. Ook hebben wij verschillende samenwerkingen gesloten met restaurants en bedrijven. Een verbreding in het aanbod van Babs.

In december is nog een regiomanager gestart en hebben wij een event georganiseerd. Samen met vier Pieten en de kinderen hebben wij gezellig gepicknickt, kruidnoten gebakken en geknutseld. En wat hebben we weer veel lol gehad!

Oftewel, een bizar jaar voor mij/Babs. Ik ben best wel een beetje trots. We hobbelen nu weer door. 2018. Word maar net zo mooi als 2017, maar dan met jouw eigen successen.


Terug naar de vorige pagina