PLOG #2 VAN BIRGIT

Pasted Graphic

Tijd voor een nieuwe plog en nu eentje over een héél leuke week, twee weken geleden! Maandag 14 mei had ik een super gezellige dag met een oppaskindje van 2 en tijdens haar slaapje deed ik ook iets heel tofs: de dag erna voorbereiden… Dinsdag was er een dag georganiseerd voor de 50 geselecteerde vrouwen van VIVA400 Visionistas, waarvoor ik was geselecteerd (lees mijn vorige blog hierover)! Op woensdag was ik uitgenodigd door de Hogeschool Rotterdam om voor heel leerjaar 3 (200 studenten…) mijn verhaal te doen over mijn ervaringen als eigenaar van Babs en als alumnus van deze studie (IBMS). Donderdag en vrijdag stonden in het teken van samenwerken, afspraken, spullen voor de fotoshoot regelen en oppassen. Zaterdag was de fotoshoot, och wat ben ik toch blij met de resultaten!! Hieronder de foto’s van deze week… kijk je mee?


Lees verder...

GENOMINEERD VOOR VIVA 400 VISIONISTA!

viva-400-visionista-2018

Tof! Birgit is genomineerd! Aanstaande dinsdag zal zij samen met 49 andere geselecteerden aanwezig zijn bij een dag gevuld met masterclasses, pitches en hoort zij die middag of ze bij de laatste 15 zit. Lees hier verder over dit programma #viva400visionista …

Lees verder...

EEN NIEUWE WEBSITE, MAAR WAAROM?

Groepsfoto-babs-oppasservice-blog-banner

Een paar maanden geleden zei ik tegen de regiomanagers en vriend(en) dat ik van plan was om de website een beetje te helpen. Ik merkte dat er een paar vervelende foutjes in zaten die ik heel graag weg wilde werken. En toen… kwam ik een nieuw thema tegen. Oeps!

Lees verder...