BIRGIT WINT VIVA400 VISIONISTA'S 2018!

Viva-winnares-2018

Wauw! Birgit wint de VIVA400 Visionista's 2018!!


In juli zijn er uit de vijftien laatste kandidaten drie finalisten gekozen waarvan Birgit (oprichtster Babs Oppasservice) er één was. De afgelopen drie maanden hebben deze dames dan ook een coachingstraject doorlopen. Samen met haar coach Roger heeft Birgit hard gewerkt aan een nieuwe service die binnenkort wordt gelanceerd.


Na dit coachingstraject werd er op 15 november de winnares bekend gemaakt. De VIVA400 awardshow was in het Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky en werd gehost door vlogger Sanny Verhoeven en VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen. Een geweldige avond die tot in de puntjes was geregeld. Tot grote verbazing werd niet één, maar twéé van de drie Viva400 visionista winnaressen uitgeroepen! Allebei een prijs van €10.000 mediawaarde. Fantastisch!!


'Wat een geweldige ervaring en wat heb ik veel kunnen leren van dit hele traject. En dan win je de prijs… Ongelooflijk. Ik kan het nog steeds niet geloven.' - Birgit. We gaan deze prijs gebruiken om onszelf nog meer op de kaart te zetten, onze persoonlijke service nóg beter te maken en verder te bouwen aan nieuwe projecten. We kunnen dit zó goed gebruiken.


Een prachtsucces waar wij hartstikke trots op zijn!! Binnenkort dus meer over de nieuwe service en wat wij nog meer voor moois hebben bereikt door en tijdens deze wedstrijd.


Terug naar de vorige pagina