- UW BETROUWBARE OPPAS BIJ BABS OPPASSERVICE -

OPPASSERVICE
Stacks Image 1670
Stacks Image 1673
Stacks Image 1697

Zin om er op uit te gaan terwijl de kinderen het heel gezellig hebben met een lieve oppas? Wij vinden een geschikte oppasser voor uw gezin en zorgen ervoor dat u met een gerust hart weg kunt. Wij passen vaak op in de avonden/weekenden en soms overdag doordeweeks.

Zin om er op uit te gaan terwijl de kinderen het heel gezellig hebben met een lieve oppas? Wij vinden een geschikte oppasser voor uw gezin en zorgen ervoor dat u met een gerust hart weg kunt. Wij passen vaak op in de avonden/ weekenden, en soms overdag doordeweeks.

EENVOUDIG: U LAAT WETEN WANNEER U EEN OPPAS NODIG HEEFT, WIJ REGELEN HET.

WAAR HET BEGON

Stacks Image 1703

'Hallo, ik ben Birgit en dol op Babs. Babs is geen familie, vriendinnetje, diertje of mensje, maar mijn bedrijf ‘Babs Oppasservice’. Negen jaar geleden begon het. Op mijn zestiende paste ik al veel op kinderen, soms bij wel drie verschillende families op één dag. Toen kwamen ook de dubbele aanvragen. Omdat ik mezelf niet kon opsplitsen, zocht ik een oppasteam bij elkaar om alsnog alle families te helpen aan een lieve oppas. Ik wist dat ik goed voor de kinderen zorgde en wilde er zeker van zijn dat de families ook een oppasser kregen die zij net zo goed konden vertrouwen. In je (directe) omgeving zoeken is dan natuurlijk het handigst en dat deed ik dan ook. En nu nog steeds, na negen jaar, zes regiomanagers en zeventien oppasteams met in totaal meer dan 150 oppassers verder, gaat het net zo (persoonlijk) als toen. Dit is dan ook de kracht van Babs: persoonlijk, betrouwbaar en lief(de voor het kind).'

ONS ONTMOETEN?

Vul dan ons inschrijfformulier in en wij komen gezellig bij u thuis langs om kennis te maken.

TARIEVEN

Stacks Image 1559
Stacks Image 1557
Stacks Image 1562
Stacks Image 1565